mandag den 26. marts 2007

Søndags sysler


BAZAR i Manisa - søndag den 25. marts 2007

Weekenden har budt på dejligt vejr. Lørdag ganske vist med lidt regn og torden, men også lunt og godt ind imellem. Søndag har endnu engang - og heldigt på ugens eneste fridag - budt på sol og varme, i går igen til solbadning.


Efter at have slappet af nogle timer i solen, gik nogle stykker af os en tur i går. Da vejret var godt (efter dansk standard) have vi blot taget shorts og t-shirt på og så ellers afsted. Det var dejligt vejr, til is og kolde øl (hvad man ikke må sidde og nyde udenfor restaurationer, f.eks. på en bænk eller i græsset). For tyrkerne var det en festdag, sommerens komme og der var virkelig mange mennesker på gade og stræder - sikkert også p.g.a. det gode vejr.


Vi fik et tip om at der var bazar bag Migros (vores lokale supermarked), så det måtte vi da lige undersøge.


Som det fremgår af ovenstående billede, er tyrkerne klædt væsentlig bedre på end danskere når solen skinner og det er varmt - meget meget mærkeligt. Nå, men vi troppede op i bazaren i vores sommer out-fit og så fik tyrkerne ellers noget andet/mere at kigge på. Vi kunne lige så godt have været fra Mars - hold op hvor de synes vi var underlige, men hvad, det synes vi vel også at de er!

Bazaren, som vi nok havde troet var med handel, var mere en slags messe. Så vi så på køleanlæg, tæpper, køkkeninventar, døre og møbler - tjek lige denne sofa:



passer fint til mine røde sandaler :-))

Da vi kom ud fra bazaren kom et par unge mennesker og spurgte om de måtte stille os et spørgsmål. Ja, endelig! De ville gerne vide om vi var kommet til Manisa p.g.a. bazaren, de spurgte ikke engang hvor vi kom fra, så måske de troede vi var fra Mars. Jeg måtte skuffe dem og sige, at det ikke alene er bazaren der har lokket os til Manisa, men at vi havde hørt om den og var blevet fristet til at besøge den. Så var de glade - så ihvertfald sådan ud.
Det ser ud til at det hjælper at fejrer at sommeren begynder, i dag er det endnu engang solrigt og varmt.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kære Tina.
......det var da en sofa for bil- entuasiaster.....

Glæder mig meget til at komme ned til dig og få mange tyrkiske oplevelser sammen med dig.
KH Grethe