søndag den 1. april 2007

Endnu en begivenhedsrig søndag

Det har været en anderledes søndag i dag - det har nemlig ikke været godt vejr. Så måtte vi jo finde på noget at lave sådan en søndag eftermiddag. Målet var egentlig blot at gå en tur og få købt lidt frugt, men det lød måske også bare lidt for kedeligt. Heldigvis kom der en dolmus (bus) forbi og den snuppede vi ind til byen, helt ind i hjertet af Manisa.


Vi fandt ret hurtigt frem til de steder hvor Lars Bo og jeg havde været i går, det synes vi faktisk var ret godt gået. Nå, vi drev lidt rundt i byens gader, fotograferede lidt ind i og inde i bagerforretninger (Lars Bo er ind imellem på studietur) og nød en enkelt øl på værtshus.


Så kom vi forbi en frisør og Henning ville gerne klippes. Vi spurgte hvornår han kunne komme til - ved at pege på uret og ligne et spørgsmålstegn. Frisøren opfattede det sådan at vi havde travlt, så den mand har var igang med at klippe blev sat på "hold" i stolen ved siden af og straks gik frisøren igang med at klippe Henning. Det havde vi nok ikke fundet os i, men det gjorde den flinke tyrker. Henning blev klippet, fik brændt hår i ørene, klippet øjenbryn og trimmet hørene i næsen - det tog mindre end 30 minutter og så kunne vi gå videre. I mellem tiden var en anden tyrker kommet ind i forretningen (sikkert en fætter). Han kunne tale engelsk og ville meget gerne vise os sin forretning - en tøjforretning. Vi gik med i forretningen og inden vi så os om var der serveret the og kaffe, dette selvom vi ingenting købte.


Vi fik købt lidt frugt - som jo var målet med gåturen - og begyndte så på hjemturen. Da det blev for træls at gå og der ingen busser kom, endte vi i en taxa, der kørte os hjem.


Spændende tur - mange ting at se og opleve i Manisa. Billedet herunder er fra en stor bageforretning i byen, vi blev kaldt ind så vi kunne tage billeder. Hele personalet blev kaldt frem og kagerne lokkede virkelig også til nogle gode billeder.




Ingen kommentarer: